2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı Yayınlandı

20.09.2021

Sevgili öğrenciler,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi ders programına aşağıdaki dokümandan ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi'nde üniversitemizde lisans ve lisansüstü dersleri, her program için en fazla %40’ı tamamen uzaktan öğretim yoluyla; kalan %60’ı ise tamamen yüz yüze ya da harmanlanmış (eşzamanlı olacak şekilde, yüz yüze ve uzaktan öğretim yoluyla) öğrenme modeli kullanılarak yapılacaktır. Bu kapsamda Psikoloji Bölümü güz dönemi boyunca verilecek tüm dersler öğrencilerin uzaktan katılımını mümkün kılacak şekilde ayarlanacaktır. Ders programında örgün (yüz yüze) olduğu belirtilen derslere katılmak için aşı sertifikasına sahip olunması ve bunun ibraz edilmesi, aşı sertifikasının olmaması durumunda son 3 gün içerisinde yapılmış olan PCR testinin ibraz edilmesi zorunludur.

Aşağıdaki bağlantıda yer alan anket ile amaçlanan güz dönemi derslerine yüz yüze ve uzaktan katılım sağlayacak öğrencilerin sayısını belirlemektir. Ankette paylaştığınız bilgiler COVİD-19 önlemlerine uygun biçimde ders ayarlamaları yapılabilmesi için kullanılacaktır. Bu sebeple öğrencilerin tüm dönem boyunca ankette belirttiği şekilde derslere katılım sağlaması gerekmektedir.

Lütfen 26 Eylül 2021 Pazar gününe kadar aşağıdaki bağlantıda yer alan ankete katılım gösteriniz.

DOSYALAR

TARİH DOSYA ADI İNDİR