Ders İntibakları Başvuruları Hakkında

08.09.2020

2020-2021 Güz döneminde ÇAP programına kabul; önceden bir lisans programını bitirip ikinci defa lisans programı okumaya hak kazanma; kurum içi, kurumlar arası veya merkezi puanla yatay geçiş gibi yollar ile bölümüze kabul edilen öğrencilerin ders intibaklarının yapılabilmesi için evraklarının tam olması önem arz etmektedir. Bu evraklar:

1. Başvuru dilekçesi
  2. Ek 1: İntibak edilmesi istenen derslerin bölümümüzde hangi derse intibak edileceği ile ilgili tablo
  3. Ek 2: Daha önce aldığınız ve saydırmak istediğiniz dersin içeriği (Dersin açıklaması, haftalık ders dökümü olacak şekilde olmalıdır. Dokümanın üzerinde mühür ve yetkili birim yöneticisinin imzası olmalıdır).
  4. Ek 3: Öğrencinin transkripti (Dokümanın üzerinde mühür ve yetkili birim yöneticisinin imzası olmalıdır. Not dönüşüm cetveli veya harf notlarının yüzlük sistem karşılıkları transkript üzerinde olmaması durumunda bu evrak da ayrıca iletilmelidir ve bu evrakta da mühür ve imza olmalıdır).

Eksik evrak veren öğrencilerin sadece Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Yabancı Dil gibi derslerine intibak verilmiştir.  Eksik evrak sunan öğrencilerin diğer intibak işlemlerinin yapılabilmesi için 9 Eylül 2020 Çarşamba Saat 16:30’a kadar evraklarını tamamlaması gerekmektedir.

DOSYALAR

TARİH DOSYA ADI İNDİR