Bölüm Öğrencilerimizin Yürüttüğü TÜBİTAK Projesinin Psiko-eğitim Oturumu Gerçekleştirilecektir

14.07.2021

Sevgili öğrenciler,
Dr. Öğr. Üyesi Sevda Sarı Demir’in akademik danışmanlığını üstlendiği, Yurdanur Budak’ın proje yürütücüsü, Fatma Can’ın araştırmacı olarak görev aldığı “Akademik Öz-Yeterliğin Yordayıcıları Olarak Akademik Yükleme Stilleri ve Algılanan Ebeveyn Tutumlarının İncelenmesi: Bir Karma Yöntem Araştırması” başlıklı TÜBİTAK projesinin psikoeğitim oturumu 14 Temmuz 2021 Çarşamba tarihinde saat 12.00’da gerçekleştirilecektir. Psiko-eğitim kontenjanı 10 kişi olarak belirlenmiş olup önceden kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
Eğitimde akademik başarı ve sınavlara yönelik kaygılar ele alınacaktır. Ardından kaygılar ile baş etme yolları paylaşılacaktır. Eğitim sonunda katılımcılara D&R hediye çeki verilecektir.