Genel

13.05.2015

Yrd. Doç. Dr. F. Işıl Bilican, 25 -26 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenmiş olan VII. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyumu'nda “Türkiye’de psikoterapistlerin mesleki olarak değişimi ve gelişimi: Hangi mesleki özelliklerimiz değişiyor?” başlıklı sözlü bildiriyi sunmuştur.

24 Ağustos 2015-27 Ağustos 2015 tarihleri arasında, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi'nde, Psikoloji bölümü tarafından Grup Psikoterapisi İlkeleri Eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi New York Üniversitesi Öğrenci Sağlık Merkezi'nde görevli olan Klinik Psikolog ve sertifikalı grup psikoterapisti Dr. Anne McEneaney vermiştir. Eğitim teorik ve uygulamalı kısımlardan oluşmuştur ve grup psikoterapileri alanında tüm temel konuları kapsamıştır. Başarılı geçen eğitim sonrası katılımcılara Katılım Sertifikası verilmiştir.