İMÜ Psikoloji’de 1. Kariyer Günleri Etkinlik Serisi Tamamlandı

01.06.2021

Bölümümüz ve İMÜ Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 29 Mart-1 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve çevrim içi olarak gerçekleştirilen 1. Kariyer Günleri etkinlik serisi bölümümüz öğretim elemanlarının ve öğrencilerimizin katılımlarıyla tamamlandı.

Bölüm başkanımız Doç. Dr. Işıl BİLİCAN’ın açılışını yaptığı ve “Klinik Psikolojide Kariyer Yapmak” adlı konuşmasını gerçekleştirdiği etkinlikte hem bölümümüz öğretim üyelerinden hem Psikoloji alanından olmak üzere on farklı konuşmacı yer almıştır.

Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettiği etkinlik serisinde yer alan konular ve konuşmacılar ise seminer tarihi sırasıyla şöyledir: Klinik Psikolojide Kariyer Yapmak (Doç. Dr. Işıl BİLİCAN), İş Dünyasına Hazırlık (İK Direktörü Semra TAŞTEPE), Mezun Olurken 'Duygularımız' ve Ne Yapmak İstiyorum Sorusuna Cevap Arayışları (Dr. Öğr. Üyesi Sevda SARI DEMİR), Amerika'da Lisans Sonrası Eğitim (Doç. Dr. Deniz ATALAYER), Psikolojide Yüksek Lisans ve Doktora (Uzm. Psk. Emre ÜNVER), Danışmanlık Merkezinde Klinik Psikolog (Uzm. Psk. Amber DALMAZ URFALI), Örgüt Psikolojisi Alanında Kariyer Yapmak (Dr. Öğr. Üyesi Uzay DURAL ŞENOĞUZ), Çocuk-Ergen Psikolojisi Üzerine Uzmanlaşmak (Klinik Psk. Dr. Hilal ÇERÇEL), İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Alanında Kariyer (Doç. Dr. Selma ARIKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Esra ATİLLA BAL) ve Gelişim Psikolojisi Alanında Kariyer Yapmak (Arş. Gör. Dr. Duygu AKYÜZ).

Her bir konuşma öncesinde katılmak isteyen öğrenciler de o konuya yönelik sorularını iletmiş ve seminerler interaktif bir biçimde gerçekleştirilerek 1. Kariyer Günleri etkinlik serisi tamamlanmıştır.