Öğretim üyemiz Selma Arıkan uluslarası EAWOP kongresinde iki bildiri sunmuştur.

01.06.2017

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Selma Arıkan 17-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında University College Dublin'de gerçekleştirilen The European Association for Work & Organizational Psychology (EAWOP)'da bir sözel bir poster bildiri sunmuştur. Sunumların künyeleri aşağıdadır:

• Arıkan, S., Yıldırım Saatçi, E. (2017). Wisdom and Altruism in Entrepreneurship: Comparing Social Entrepreneurs to Entrepreneurs, EAWOP (The European Association for Work and Organizational Psychology) Congress 2017'de sunulmuş sözel bildiri, University College Dublin (UCD), Dublin, İrlanda.
  • Arıkan, S., Atilla Bal, E. (2017). Academic vs Corporate Employees: Do Individual Antecedents of Workaholism Differ for Different Working Conditions?, EAWOP (The European Association for Work and Organizational Psychology) Congress 2017'de sunulmuş poster bildiri, University College Dublin (UCD), Dublin, İrlanda.